Sub. nov 26th, 2022

Završene „Decembarske impresije“

Koncertom gudača i klavirista, u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac, Muzička škola „Marko Tajčević“ završila je jubilarno, deseto izvođenje koncerata klasične muzike pod nazivom „Decembarske impresije“. Na koncertu su nastupili učenici osnovne i srednje Muzičke škole. Učenike ove muzičke škole očekuje tradicionalni Koncert pod maskama koji će biti izveden u sredu 25. decembra, takođe u Modernoj galeriji.

Druge večeri jubilarnih „Decembarskih impresija“ nastupili su predstavnici odseka za gudačke instrumente i predstavnici klavirskog odseka. Uvod u koncertno veče, kao i do sada, napravili su nastavnici škole a nakon toga nastupili su učenici. Ukupno je izvedeno dvadeset numera klasične muzike.

Učenike i nastavnike do kraja ove godine očekuje još jedan koncert pred Lazarevčanima. Oni će u Modernoj galeriji održati tradicionalni Koncert pod maskama, koji je na programu u sredu 25. decembra.

Profesorka flaute Ana Samardžić ovom prilikom učenicima Muzičke škole „Marko Tajčević“ poželela je srećne predstojeće praznike uz poruku da marljivo rade i vežbaju, jer samo na taj način mogu da se usavrše i postignu svoje ciljeve u narednoj godini.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *