Sre. dec 1st, 2021

Veliko uređenje Lajkovca u susret Finalu Kupa Srbije

U susret sportskom spektaklu odbojkaškom Finalu Kupa Srbije, JP “Gradska čistoća“ Lajkovac, pokrenulo je akciju uređenja grada. Pored redovnih aktivnosti u okviru prolećnog uređenja, posebna pažnja biće posvećena zelenim i javnim površinama i njihovom hortikulturalnom uređenju. Cilj je da brojne ljubitelje sporta iz cele Srbije Lajkovac dočeka u najlepšem mogućem svetlu, istakao je direktor JP “Gradska čistoća“ Lajkovac Bojan Bogdanović.

Redovna akcija prolećnog uređenja grada, posebno je intenzivirana u duhu priprema Lajkovca koji će biti domaćin Finala Kupa Srbije u odbojci. U cilju promocije ove varošice ali i njenog predstavljanja u najlepšem svetlu ovih dana JP “Gradska čistoća“ angažovalo je sve svoje potencijale. Maksimalni akcenat u okviru ove akcije bačen je na centar grada i saobraćajnice kojima će ljubitelji odbojke stići do Sportske hale, kaže direktor JP “Gradska čistoća“ Bojan Bogdanović.

U okviru prolećnog uređenja grada najpre je sa ulica uklonjen sav presipni materijal i nečistoća nagomilana tokom dugog perioda snega i leda. Za zelene površine lajkovačko komunalno preduzeće potražilo je i stručnu pomoć.

U budžetu JP “Gradska čistoća“ predviđen je novac i za prolećnu sadnju cveća. Ipak po rečima direktora JP “Gradska čistoća“ Bojana Bogdanovića ovoga puta, u skladu sa stručnim savetima posebna pažnja biće posvećena izboru sadnica kako bi samo održavanje sadnica bilo lakše a urađeni posao efektniji i u skladu sa pravilima hortikulturalnog uređenja.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *