Sub. nov 26th, 2022

Večiti romantik Željko Vasić oduševio Lazarevčane

Poznati pop pevač Željko Vasić održžao je prvi solistički koncert u Lazarevcu. Publici u Centru za kulturu ŽŽeljko se predstavio svojim hitovima iz bogate karijere koja traje skoro dvadeset godina. Vasić je debitovao na domaćoj muzičkoj sceni 2000. godine na festivalu Sunèane skale pesmom „Ž“Žena kao ti““ kada i počinje njegova popularnost koja traje do danas uz veliki broj hitova koje publika rado slušša.

Iako traje gotovo dve decenije, ovo je bio prvi solistički koncert ŽŽeljka Vasića u Lazarevcu. On je imao višše svirki u Lazarevcu pre višše od 10 godina sa kojih nosi lepe uspomene. Vasić kažže da ga je posebno odušševio izgled lazarevačkog Centra za kulturu. ŽŽeljko Vasić koncert je održžao sa vrhunskim muzičarima sa kojima nastupa šširom Srbije i regiona. Željko Vasić otpočeo je koncertnu sezonu a tako će biti tokom cele godine. Za sledeću godinu najavljuje nastupe po regionu a potom će uslediti i evropska turneja.

Sledeće godine ŽŽeljko će obeležžiti 20 godina uspeššne karijere. To će biti ujedno prilika da fanove obraduje novim pesmama. Publika u Lazarevcu uživala je u hitovima poput “ŽŽena kao ti”, “Zanjišiš kukovima”, Ž“Željo moja jedina”, “No pasaran” i brojnim drugim pesmama ne šštedeći dlanove, pa se nadamo da će ŽŽeljko Vasić sledeće godine, kada bude obeležžavao 20 godina uspeššne karijere, obradovati Lazarevčane novim koncertom u Centru za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *