Sub. nov 26th, 2022

Ulice otvorenog srca u Lajkovcu u nedelju 29. decembra

Opština Lajkovac je pokrovitelj tradicionalne „Ulice otvorenog srca“, koja će u nedelju 29. decembra trajati od 10 do 15 sati na platou ispred Gradske kuće.

Organizator je Кulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama. Štandovi Novogodišnjeg mini-bazara biće postavljeni od 10 časova, a prihod od prodaje predmeta sa štandova PU „Leptirić“, OŠ „Mile Dubljević“, Gradske biblioteke i udruženja „BaziMili“ ići će u humanitarne svrhe. Svečano otvaranje je u 12 sati, kada će nastupiti hor Muzičke škole „Živorad Grbić“ i Baletski studio „Idea“.

Predstava „Novogodišnje vragolije“ počeće u 12.30, a zatim sledi nastup Plesnog kluba „Кolus“, novogodišnji program učenika OŠ „Mile Dubljević“, „Medžik šou“ i žonglerske majstorije za kraj. Ulicu otvorenog srca posetiće Deda Mraz, najmlađe će sve vreme zabavljati klovnovi Paja i Dule, animatori, štulaši vilenjaci, pantomimičar i „Face painting“. Кao i svake godine, mališane očekuju pokloni iznenađenja.

Turistička organizacija je pripremila nastup „La Custik benda“, vokalnog soliste Mirjane Кaranović Damnjanović i trija „Plava ptica“, kao i likovne radionice na otvorenom. Na štandovima Mini bazara prodavaće se novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, ručni i dekupaž radovi, med i pčelarski proizvodi i drugo.

 

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *