Sub. nov 26th, 2022

Sjajnom energijom Kaliopi oduševila Lazarevčane

Pop diva Kaliopi, održala je svoj prvi solistički koncert pred lazarevačkom publikom. Legendarna pevačica iz Severne Makedonije, popularna i van prostora bivše Jugoslavije svoje hitove izvela je u prepunoj sali Centra za kulturu Lazarevac a posetioci su uživali u mnogobrojnim hitovima kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi“, “Crno i belo” i mnogi drugi. Kaliopi je u sklopu svoje koncertne turneje po Srbiji nastupila u Kruševcu, Jagodini, Kragujevcu, Valjevu i Kraljevu i Beogradu.

Zvezda za sve generacije. Tako u jednoj rečenici možemo opisati pop divu Kaliopi, koja je na koncertu u Centru za kulturu okupila publiku svih generacija, od 7 do 77. Spektakl kakav se ne viđa često u Lazarevcu, popularna kantautorka Kaliopi napravila je u pratnji benda u Centru za kulturu. Harizmatična Kaliopi uspela je da emociju koju poseduje i po kojoj je poznata, u potpunosti prenese na Lazarevčane. Nakon završetka koncerta Kaliopi je prihvatila kritiku na svoj račun, jer je ovo bio prvi nastup u Lazarevcu tokom njene višedecenijske uspešne karijere.

Mnogobrojna publika od prve do poslednje pesme pevala je sa gošćom iz Severne Makedonije i burnim aplauzima ispratila svaki njen hit. Kaliopi je posle svake numere komunicirala na sebi prepoznatljiv način, sa dosta šarma a publika je to itekako znala da nagradi.

Pesme kao što su „Rođeni“ i „Kofer ljubavi“ su numere koje su obeležile karijeru ove kantautorke. Ona nam je rekla da je srećna zbog činjenice da pomenute naslove rado peva i mlađa i starija publika.

Koncert koji je održala u Lazarevcu je u sklopu uspešne turneje po Srbiji. Kaliopi koja je inače poznata po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi kaže da je prezadovoljna reakcijom publike na svojim nastupima koji će biti nastavljeni.

Bio je ovo jedan od onih koncerata koji će se dugo pamtiti. Lazarevčani su Kaliopi dva puta vraćali na scenu a spektakularni nastup završen je kako se i očekivalo, ovacijama i snažnim aplauzima.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *