Sre. dec 1st, 2021

,,Regionalno Otvaranje Moto Sezone – 2019″ u nedelju 7. aprila u Baroševcu

Najveća Moto Asocijacija Srbije koja je osnovana 1994 godine, i broji 36 moto klubova iz Srbije i regiona, sa nekoliko hiljada motociklista organizuje Regionalno otvaranje Moto sezone u nedelju 7. aprila. Kada je naš region u pitanju domaćin je moto klub “Čokanlija“ Baroševac. Okupljanje motociklista je planirano u porti crkve u Baroševcu, a očekuju se klubovi iz celog regiona.

Ove godine najveća Moto Asocijacija Srbije organizuje ,,Regionalno Otvaranje Moto Sezone – 2019″ na nivou cele republike Srbije sihronizovano u isto vreme u simboličnih pet minuta do 12 časova u cilju skretanja pažnje svim drugim učesnicima u saobraćaju u celoj Srbiji da su motociklisti ponovo sa prvim sunčanim danima u velikom broju prisutni u svakodnevnom saobraćaju. Okupljanje za ovaj region organizuje Moto klub “Čokanlija“ Baroševac.

Rade Marković, sekretar Moto Asocijacije Srbije
Rade Marković, sekretar Moto Asocijacije Srbije

Od 10-11 časova je okupljanje motociklista u crkvenoj porti u Baroševcu. U 5 minuta do 12, počećemo akciju bezebednosti u saobraćaju koja se zove ,Regionalno Otvaranje Moto Sezone ″ crkvenom molitvom, službom koja će se održati za motocikliste, svi motori će biti osveštani. Defile je planiran od Baroševca do Lazarevca – dodao je Rade Marković, sekretar Moto Asocijacije Srbije.

Podršku svojim prijateljima iz Baroševca dao je i “La moto klub“ Lazarevac. Predsednik kluba Andreja Spasojević pozvao je sve ljubitelje dvotočkaša da prisustvuju događaju.

Sa akcentom na bezbednost i ove godine Regionalni početak Moto sezone organizuje se pod sloganom “Ispod svake kacige nalazi se čovek ! Vozimo zajedno u svim regionima Srbije!“ i sa porukom “Krajnje je vreme da svi učesnici u saobraćaju obrate pažnju na sve motoriste!“.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *