Sre. dec 1st, 2021

PSD “Ćira“ : Međunarodni slet od 21. do 23. juna na Rajcu

Planinarsko društvo “Ćira“ Lajkovac je domaćin Međunarodnog Sleta železničkih planinarskih društava, koji se od 21. do 23. juna održava na Rajcu. Učesnici su planinarska društva iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Srbije, a očekuje se i dolazak planinarskih društava iz Makedonije. Rezervacije su u toku i mogu se izvršiti preko PSD “Ćira“ Lajkovac. S obzirom da vlada veliko interesovanje za ovaj Slet, u ovom društvu napominju da je preostao mali broj raspoloživih mesta.

Planinarsko smučarsko društvo „Ćira’’ Lajkovac započelo je organizacione pripreme za Međunarodni slet železničkih planinarskih društava. Planinare iz zemalja bivše Jugoslavije ali i regiona od 21. do 23. juna na Rajcu će ugostiti lajkovački planinari.

Dolazak je u petak popodne, u subotu su tri pešačke staze, najlakša i najkraća do vrha Rajca, sledeća je Dobre Vode i Suvobora. To su staze od 6, 7, 13 i 19 km. Očekuje se između 200-300 planinara ukupno – dodao je  Vladan Janković, PSD „Ćira“.

Vladan Janković, PSD „Ćira“

Želja društva je da kao uspešan domaćin na dostojan način predstave Srbiju i poslovično gostoprimstvo našeg naroda.

Na Rajcu je smeštaj obezbeđen po simboličnim cenama. Za planinare će biti organizovano nekoliko pešačkih staza različite težine, takmičenje u raznim zabavnim igrama kao i druženje uz muziku.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *