Sub. sep 25th, 2021

Promovisani „Zapisi jednog venerologa“

U biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je promocija knjige „Zapisi jednog venerologa“, izdavačke kuće Laguna, autora Milana Bjekića. Radi se o 75 priča o zdravlju koje će vas zaraziti dobrim raspoloženjem. Sve su zasnovane na istinitim događajima. To su priče iz lekarske ordinacije u kojoj je više od dvesta hiljada pacijenata potražilo pomoć od stručnjaka i pisca kadrog da nesvakidašnje lekarsko iskustvo uobliči u jednu od najneobičnijih knjiga koje se bave zdravljem i prirodom ljudi.

U pitanju je knjiga edukativno – zabavnog karaktera koja je nastala zahvaljujući dugogodišnjem radu autora u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti. Veliki broj pacijenata sa kojima se susreće svakodnevno a koji nemaju nikakvo znanje o polno prenosivim bolestima, naveo je Milana Bjekića da napiše knjigu koja je podjednako i zabavna i edukativna.

Knjiga sadrži 75 priča različitih tema a po sopstvenom priznanju autora, mnogi pacijenti su poželeli da se njihov slučaj nađe u knjizi. Ovo delo, kaže Bjekić, svojevrsna je literatura za sve seksualno aktivne ljude i tinejdžere.

Milan Bjekić, autor knjige
Milan Bjekić, autor knjige

Knjiga „Zapisi jednog venerologa“ naišla je na pozitivne kritike, kako stručne javnosti, tako i čitalačke publike. Materijala ima dovoljno, pa ne bi bilo iznenađenje da se pojavi dugi deo. Bjekić je ovom prilikom apelovao na sve da s vremena na vreme kontrolišu svoje seksualno zdravlje i obavezno tokom odnosa koriste zaštitu.

Glavni cilj knjige jeste da nam pomogne da sačuvamo zdravlje, da naučimo nešto o polnim bolestima i da dobijemo prave informacije o tome kako da bezbedno uživamo u svom intimnom životu a da se pri tome, nasmejemo i oraspoložimo.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *