Sub. nov 26th, 2022

Predsednik SO Lajkovac Živorad Bojičić – retrospektiva i planovi za 2019. godinu

Kada je u pitanju izvršenje budžeta opštine Lajkovac i sprovođenje zacrtanog plana koji je usvojen na kraju 2017, prošla godina bila je uspešna, smatra predsednik Skupštine opštine Lajkovac Živorad Bojičić. U 2018. godini nastavilo se sa realizacijom kapitalnih projekata sobraćajne i komunalne infrastrukture. Ono što je obeležilo prošlu godinu je završetak i puštanje u rad dorađenog dela vrtića „Leptirić“, kaže Bojičić.

Za predsednika Skupštine opštine Lajkovac Živorada Bojičića prethodna godina bila je uspešna. Nastavljena je realizacija kapitalnih projekata, asfaltiranje saobraćajnica i izgradnja komunalne infrastrukture a po oceni Bojičića 2018. godinu obeležio je završetak dorađenog dela vrtića “Leptirić”.

Od jeseni mališani u novom objektu PU „Leptirić“

U prethodnoj godini moglo se postići i više, pre svega kada je izgradnja zatvorenog bazena u pitanju, rekao je Bojičić i najavio da će tokom ove godine biti završen bazen i parterno uređenje oko samog bazena.

Bojičić je izrazio nezadovoljstvo što nije pušten u rad vodovod koji je završen na potezu Oštrikovac, Markova Crkva, Ratkovac i deo Pridvorice.

Lajkovac-1

U toku ove godine očekuje se nastavak realizacije ključnih projekata među kojima su vodosnabdevanje u Jabučju, zamena stare vodovodne mreže na teritoriji opštine Lajkovac i rešenje spora sa lazarevačkim komunalnim preduzećem o vodosnabdevanju sa izvorišta Peštan.

Predsednik Skupštine opštine Lajkovac Živorad Bojičić ovom prilikom svim građanima čestitao je božićne praznike i poželeo srećnu i uspešnu novu 2019. godinu.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *