Sre. dec 1st, 2021

Predavanje u okviru programa kontinuirane medicinske edukacije u subotu 23. februara

Podružnica Udruženja medicinskih sestara i tehničara primarne zdravstvene zaštite u okviru programa kontinuirane medicinske edukacije u subotu 23. februara organizuje prvo predavanje ove godine u biblioteci ‘’Dimitrije Tucović’’ Lazarevac. Podružnica čiji je predsednik diplomirani menadžer Suzana Stoisavljević uskoro obeležava pet godina od osnivanja, a okuplja zaposlene u zdravstvu u državnom i privatnom sektoru iz celog Kolubarskog okruga.

Podružnica Udruženja medicinskih sestara i tehničara primarne zdravstvene zaštite već gotovo pet godina organizuje seminare u okviru programa kontinuirane medicinske edukacije koji je bitan za licenciranje zdravstvenih radnika i prikupljanje određenih bodova koji se dobijaju učešćem na seminarima. Cilj je da medicinski radnici idu u korak sa visokim savremenim tehnologijama uz podršku udruženja. Program je akreditovan za zdravstvene radnike svih profila i jako bitan zbog aktuelnosti samih tema i inovacija u znanju.

Bitan segment je i saradnja Podružnice i Komore zdravstvenih radnika Srbije. Radi se o međusobnoj saradnji domova zdravlja iz cele Srbije, edukaciji i stručnom usavršavanju. Stručni kongres ‘’Susreti domova zdravlja’’ je upravo rezultat ovakve saradnje.

Novi ciklus predavanja u okviru kontinuirane medicinske edukacije počinje 23. februara u 10 sati u biblioteci “Dimitrije Tucović“.

Sa ciljem da se u okviru  kontinuirane edukacije zdravstvenih radnika u Srbiji neophodne medicinske informacije učine lako dostupnim u svakom trenutku u svrhu stalne edukacije i poboljšanja kvaliteta zdravstvene zaštite, seminar Udruženja medicinskih sestara i tehničara primarne zdravstvene zaštite Srbije, podržao je i menadžment Doma zdravlja “Dr Đorđe Kovačević“, Specijalne bolnice za endemsku nefropatiju ali i sve državne i privatne zdravstvene ustanove Kolubarskog regiona.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *