Sub. nov 26th, 2022

Poslednja akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2019. godini

U Centru za kulturu Lazarevac organizovana je poslednja ovogodišnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi za građane Lazarevca. Ovaj put prikupljeno je oko 70 jedinica ove dragocene tečnosti a predsednik Crvenog krsta Dušan Paunović zahvalio se svim davaocima koji su svoju humanost iskazivali tokom cele godine i podsetio da je zahvaljujući njima opština Lazarevac i ove godine proglašena najhumanijom opštinom u Srbiji. Nakon kratke pauze, prva naredna akcija biće organizovana u Fabrici energetske opreme u Kolubari Metal 8. januara.

Poslednja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi za ovu godinu uspešno je sprovedena u Centru za kulturu i tom prilikom prikupljeno je 70 jedinica krvi. Godina na izmaku bila je itekako uspešna a tokom akcija koje su organizovane u opštini Lazarevac ukupno je prikupljeno oko 3700 jedinica ove dragocene tečnosti. Predsednik lazarevačkog Crvenog krsta Dušan Paunović zahvalio se svim sugrađanima zahvaljujući kojima je Lazarevac još jednom proglašen za najhumaniju opštinu u državi.

Opština Lazarevac duži niz godina je među najuspešnijim sredinama kada je dobrovoljno davalaštvo krvi u pitanju, rekao je Paunović i svim građanima poželeo srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Nakon kratke pauze, prva naredna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće organizovana u Fabrici energetske opreme u Kolubari Metal 8. januara, nakon čega će u februaru početi redovna zimska akcija.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *