Sub. nov 26th, 2022

Pecanje na plovak i kuvanje riblje čorbe u subotu 6. jula na reci Kolubara, kod Jolića vodenice

Opštinska organizacija sportskih ribolovaca “Šaran“ Lajkovac organizuje u subotu 6. jula na reci Kolubara, kod Jolića vodenice takmičenje u pecanju na plovak, kao i u kuvanju riblje čorbe. Takmičenje u pecanju je organizovano samo za članove kluba i to u dve kategorije: seniore i pionire. Učešće u takmičenju za najlepšu riblju čorbu najavio je veliki broj ekipa iz cele Srbije. Organizator je pripremio vredne nagrade između ostalog ribolovačku opremu i kotlić.

Već tradicionalno manifestaciju za Dane Lajkovca povodom gradske slave Ognjene Marije otvara opštinska organizacija sportskih ribolovaca “Šaran“ takmičenjem u pecanju ali i kuvanju najbolje riblje čorbe. I ovoga puta uz druženje i zabavu, organizatori su pripremili bogat program.

Kako je satnicom takmičenja predviđeno sve će biti završeno tokom prepodneva, a proglašenje pobednika se očekuje oko 13 časova.

Sve troškove organizacije programa snosi organizacija sportskih ribolovaca “Šaran“ Lajkovac, dok je opština Lajkovac uzela učešće preko programa za sport. Predsednik udurženja pozvao je sve zainteresovane da posete ovu manifestaciju i uzmu učešće u takmičenju.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *