Sub. nov 26th, 2022

Održan koktel OO DSS Lajkovac

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Lajkovac organizovao je koktel u kafeu „Ekskluziv“. Pored lokalnog rukovodstva stranke, koktelu su prisustvovali visoki funkcioneri, predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Izvršnog odbora Uroš Janković i potpredsednik stranke Dejan Šulkić.

Koktelu Demokratske stranke Srbije su pored članova i simpatizera prisustvovali i predstavnici drugih političkih partija Lajkovca. Za DSS protekla godina je bila dobra ali konfuzna kada je u pitanju Srbija. Najveći problem države je Kosovo i Metohija ali i loši uslovi u medijima, kaže lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.

Miloš Jovanović
Miloš Jovanović

Ukoliko budu raspisani prevremeni izbori, jedna od najrealnijih opcija je bojkot, rekao je Jovanović. Ova stranka za sada ne razmišlja o koalicijama već radi na osnaživanju sopstvene partije.

Miloš Jovanović je još jednom ponovio stav Demokratske stranke Srbije koja se protivi izgradnji mini hidro – elektrana. Vlada treba da objavi moratorijum na njihovu izgradnju i da Ministarstva zaštite životne sredine, rudarstva i energetike i građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture koordiniranom akcijom obezbede da inspekcijske službe ispitaju sve do sada izdate dozvole i započete gradnje i da u svim slučajevima u kojima je prekršen zakon pokrenu krivični postupak.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *