Sub. nov 26th, 2022

Odigrana je pozorišna hit komedija „Boje šteka“

U Centru za kulturu Lazarevac odigrana je pozorišna hit komedija „Boje šteka“. Priču o trojici autsajdera neprilagođenih vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše napisao je Miroljub Nedović a režiser je Slavenko Saletović. U ovoj komediji autentičnih likova, komičnih situacija i duhovitog dijaloga uloge tumače Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

Ovo je priča o trojici autsajdera – nastavniku srpskog jezika, propalom vlasniku kioska brze hrane i mašinskom tehničaru bez posla. Nesnađeni u vremenu tranzicije i sistemu koji ne funkcioniše, oni ulaze u avanturu koja će ih (bar im se tako čini) dovesti do velikog novca. Trojica luzera upadaju u mnoge nepredvidive situacije i događaje. U ovoj simpatičnoj komediji koju je režirao Slavenko Saletović, igraju Petar Strugar, Uroš Jovičić i Đorđe Stojković. Vesela i dinamična atmosfera koja vlada na sceni identična je i u odnosu ova tri popularna glumca što se i videlo na konferenciji za novinare.

Hit predstava „Boje šteka“ imala je svoju premijeru 20. februara prošle godine na sceni Akademije 28. Od tada sa uspehom je odigrana nekoliko desetina puta širom zemlje.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *