Ned. sep 25th, 2022

Odavanje počasti herojima Milanu Pavloviću i Dušanu Trifunoviću

Polaganjem venaca na spomen obeležje delegacija Policijske stanice Lajkovac, kao i opštine Lajkovac, obeležen je dvadesetogodišnji pomen palim herojima Milanu Pavloviću iz Bajevca i Dušanu Trifunoviću iz Lajkovca, koji su poginuli 26.03.1999. godine na Kosovu. Prilikom polaganja venaca na spomen obeležje, predsednica Skupštine opštine Lajkovac dr Jovanka Gomilanović istakla je da njihova žrtva za otadžbinu nikada neće biti zaboravljena.

Na spomen obeležje ispred Gradske biblioteke Lajkovac i ove godine položeni su venci i odata počast Milanu Pavloviću iz Bajevca i Dušanu Trifunoviću iz Lajkovca. Oni su hrabro izgubili život u NATO bombardovanju Srbije, kao pripadnici srpske policije, 26. marta 1999. godine na Kosovu i Metohiji.

Vence na spomen obeležje ispred biblioteke, poginulim Lajkovčanima položili su predsednik i zamenik predsednika opštine, predsednica lajkovačke skupštine i pripadnici MUP-a Srbije u prisustvu načelnika Opštinske uprave, predstavnika Gradske biblioteke Lajkovac i knjževnika Radovana Belog Markovića.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *