Sub. nov 26th, 2022

Nenad Džajević na čelu naprednjaka u Lajkovcu

Na konferenciji za novinare OO SNS Lajkovac saopšteno je da je nakon aktuelnih dešavanja došlo do promene na čelu lajkovačkih naprednjaka. Novi poverenik opštinskog odbora SNS Lajkovac je Nenad Džajević koji će ovu funkciju obavljati do izbora na nivou stranke u celom SNS-u, koji su najavljeni do kraja ove godine. Novi potpredsednik stranke pored Ljiljane Molerović i  Miloša Miloševića je i dosadašnji predsednik omladine OO SNS Lajkovac Bojan Lukić.
Nenad Džajević, poverenik opštinskog odbora SNS Lajkovac
Nenad Džajević, poverenik OO SNS Lajkovac

Dosadašnji potpredsednik OO SNS Lajkovac Nenad Džajević od 22. januara obavlja funkciju poverenika opštinskog odbora, nakon ostavke dotadašnjeg predsednika lajkovačkih naprednjaka Vladana Kostića. Novi potpredsednik opštinskog odbora je dosadašnji predsednik omladine SNS u Lajkovcu Bojan Lukić, a pored njega potpredsednici su Ljiljana Molerović i Miloš Milošević. Sekretar odbora je Milutin Nišavić, a zamenik sekretara Milomir Negić.

Novi potpredsednik OO SNS Lajkovac Bojan Lukić zahvalio se na ukazanom poverenju.

Bojan Lukić, potpredsednik OO SNS Lajkovac
Bojan Lukić, potpredsednik OO SNS Lajkovac

Poverenik OO SNS Lajkovac Nenad Džajević je najoštrije osudio pozive na linč i nošenje vešala tokom protesta koji su 2. februara organizovani u Beogradu.

Mislim da danas u 21. veku sa savremenom tehnologijom, medijima, brojnim posmatračima iz Evrope i Srbije izborna krađa nije moguća i to ne može biti izgovor istakao je Džajević i dodao da su izbori jedini put da se na demokratski način osvoji vlast.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *