Ned. sep 25th, 2022

Najava manifestacije “Pčelarska izložba i savetovanje Lajkovac 2019” u nedelju 24. marta

Društvo pčelara Lajkovac, u saradnji sa Turističkom organizacijom i Kulturnim centrom “Hadži Ruvim”, organizuje u nedelju 24. marta manifestaciju “Pčelarska izložba i savetovanje LAJKOVAC 2019”. Očekuje se veliki broj izlagača kako opreme za pčelarstvo tako i pčelinjih proizvoda a izložba će početi kulturno umetničkim programom. U okviru savetovanja predavanje će održati dr Biljana Stamenković na temu “Apitehničke mere u procesu formiranja jakih pčelinjih zajednica, a u cilju suzbijanja rojevog nagona tokom glavnih paša”.

Održana manifestacija „Pčelarska izložba i savetovanje 2018“ u Lajkovcu

Pod pokroviteljstvom opštine Lajkovac, Društvo pčelara Lajkovca i ove godine organizuje manifestaciju “Pčelarska izložba i savetovanje LAJKOVAC 2019”. Izložba se održava u nedelju 24. marta a program počinje u 10 sati, na platou ispred Gradske kuće i potom se nastavlja u sali Kulturnog centra.

Predrag Kovačević, predsednik Društva pčelara Lajkovac
Predrag Kovačević, predsednik Društva pčelara Lajkovac

Pčelaraska oprema renomiranih proizvođača će biti izložena na ovoj manifestaciji pa je prava prilika da pčelari pred novu sezonu dopune svoju opremu. Takođe za ljubitelje meda i pčelinjih proizvoda izlagaće i brojni pčelari. Na stručnom predavanju očekuje se oko stotinak zainteresovanih pčelara.

Opština Lajkovac

Kako je najavljeno manifestaciju će otvoriti predsednik opštine Andrija Živković, a prisustvovaće veliki broj pčelara, kao i gostiju iz pčelarskih udruženja iz Valjeva, Lazarevca, Uba, Mionice, Obrenovca, Požege.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *