Sub. nov 26th, 2022

Čuveni BE-AT TV emitovao snimak nastupa našeg poznatog DJ dua Wise D & Kobe

Najcenjenija party video striming platforma u svetu poznatija kao BE-AT TV koja ima vise od milion pratioca, emitovala je u četvrtak 04.04.2019. godine jako zanimljiv događaj koji se odigrao na nesvakidašnjoj lokaciji.

Naime TIME:CODE organizacija iz Beograda kreirala je do sada nekoliko fenomenalnih party dešavanja na interesantnim lokacijama poput: Muzej Vazduhoplovstva, Avalski Toranj, Bitef Teatar itd… Ovoga puta izabrali su prelepu lokaciju „Krsmanović House“ koja je u periodu od 1918. do 1922. poslužila kao dvor Kraljevine Srbije u kojoj je boravio Aleksandar Karađorđević. Ta kuća sada pripada porodici Krsmanović i uglavnom služi za snimanje spotova, reklama i eksluzivnih zabava.

Na događaju koji vam predstavljamo nastupali su WISE & KOBE u svom prepoznatljivom b2b setu na 2 mixete i 4 playera. Ceo dogadjaj bio je rasprodat, a publika oduševljena kako muzikom tako lokacijom i organizacijom. Bila je to prava poslastica za ljubitelje House muzike. Sve se to veoma dopalo ekipi Be-at TV, pa su rešili da emituju snimak na svom kanalu koji možete pogledati na ovom linku:

https://www.facebook.com/beattvofficial/videos/642297152895373/

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *