1

Apoteka Dr Max: Ko je su prednosti Loyalty kartice?

U apotekama koje posluju pod brendom Dr Max od utorka 1. oktobra svi kupci mogu dobiti svoju loyality karticu sa kojom pri svakoj kupovini ostvarujete popuste. Posetili smo apoteku u ulici Janka Stajčića i upoznali se sa novinom koji je brend uveo u želji da svojim pacijentima omogući dodatne pogodnosti.

Loyalty kartica važi u svim apotekama sa oznakom Dr Max. Loyalty kartica je namenjena svim vernim potrošačima koji će uz pomoć nje moći da ostvare do 10% popusta na svaku kupovinu i do 20% popusta 2 dana u toku meseca.

Svakog meseca u promotivnim brošurama možete da pronađete proizvode za očuvanje zdravlja po specijalnim cenama i posebnu akcijsku ponudu dermokozmetike i proizvoda za negu beba. Sve članove Dr Max Loyalty programa očekuje veliki broj poklon proizvoda i specijalnih akcijskih ponuda.

U svim objektima u kojima postoji oznaka za loyality porogram možete popuniti obrazac za registraciju i preuzeti svoju Dr Max Loyalty karticu.

Od 1. oktobra u svim apotekama koje posluju pod brendom Dr Max možete popuniti obrazac za registraciju i odmah preuzeti svoju loyality karticu. O akcijama i pogodnostima svi koji podnesu zahtev za registraicju dobijaće informaciju. U apotekama potražite tablu na kojoj piše „Pomoć pri registraciji“ a zaposleni u apotekama Dr Max će biti tu da vam pomognu i olakšaju popunjavanje obrasca, kao i da vam pojasne sve nedoumice.