Sub. nov 26th, 2022

Apoteka Dr Max: Ko je su prednosti Loyalty kartice?

U apotekama koje posluju pod brendom Dr Max od utorka 1. oktobra svi kupci mogu dobiti svoju loyality karticu sa kojom pri svakoj kupovini ostvarujete popuste. Posetili smo apoteku u ulici Janka Stajčića i upoznali se sa novinom koji je brend uveo u želji da svojim pacijentima omogući dodatne pogodnosti.

Loyalty kartica važi u svim apotekama sa oznakom Dr Max. Loyalty kartica je namenjena svim vernim potrošačima koji će uz pomoć nje moći da ostvare do 10% popusta na svaku kupovinu i do 20% popusta 2 dana u toku meseca.

Svakog meseca u promotivnim brošurama možete da pronađete proizvode za očuvanje zdravlja po specijalnim cenama i posebnu akcijsku ponudu dermokozmetike i proizvoda za negu beba. Sve članove Dr Max Loyalty programa očekuje veliki broj poklon proizvoda i specijalnih akcijskih ponuda.

U svim objektima u kojima postoji oznaka za loyality porogram možete popuniti obrazac za registraciju i preuzeti svoju Dr Max Loyalty karticu.

Od 1. oktobra u svim apotekama koje posluju pod brendom Dr Max možete popuniti obrazac za registraciju i odmah preuzeti svoju loyality karticu. O akcijama i pogodnostima svi koji podnesu zahtev za registraicju dobijaće informaciju. U apotekama potražite tablu na kojoj piše „Pomoć pri registraciji“ a zaposleni u apotekama Dr Max će biti tu da vam pomognu i olakšaju popunjavanje obrasca, kao i da vam pojasne sve nedoumice.

image_pdfKreiraj PDF dokumentimage_printŠtampaj PDF dokument

1 thought on “Apoteka Dr Max: Ko je su prednosti Loyalty kartice?

  1. Da li moze da se poruci loyaliti kartica na kućnu adresu ja sam stalnausmerila drugi me služe jer sam invalid prve kategorije pa bih molio da dobijem tu karticu drugi me služe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *